Ligimesi võib aidata nii raha kui ka asjadega

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jõuluootusaeg paneb inimesi rohkem mõtlema puudustkannatavatele lastele ja peredele. Heategevuskavasid, mille kaudu jõuab abi ka järvalaste peredesse, on mitu, ning aidata on võimalik nii raha kui ka esemetega.

MTÜ SEB heategevusfondi tegevjuht Triin Lumi pani inimestele südamele, et jõulud on kinkimise aeg. «Teeme lapsele parima kingituse siis, kui paneme tähele tema soove ja mõistame nende soovide taga olevaid tegelikke vajadusi. Parim on jõulukink, mis pakub rõõmu ja arendab, sütitab avastamiskihku, paneb teadmisi proovile või õpetab mõnda uut oskust,» lausus ta.

Lumi tõi näite, kus kaheksa-aastane poiss unistab käekellast, et teaks õigel ajal koju tulla. Samas soovib 15aastane tehnikahuviline poiss multikopterit, mis poleks pelgalt mänguasi, vaid osake tema järgmisest leiutisest. Tüdrukud tahavad saada kosmeetikat ja juuksehooldusvahendeid, mis aitaks neil enda eest paremini hoolitseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles