Pilt: Põhjaka mõisa maitseid mekiti Helsingis

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aron Urb

29. novembril toimus Helsingis regiooni suurima tehnoloogiakonverentsi Slush ametlik avapidu Enter e-Estonia, mille korraldasid Tallinn Music Week ning EASi välisinvesteeringute keskus ning e-residentsuse programm ja millega tähistati ühtlasi Eesti e-residentsuse programmi 2. sünnipäeva, kirjutab Postimees.

Peo avas Kaiku klubi peasaalis tervituskõnega Eesti vabariigi president Kersti Kaljulaid. Riigipea tutvustas e-Eesti edulugu ning kutsus osalejaid üles hakkama e-residentideks.

Peole kogunes ligi 1500 külalist. Peamiselt investoritest, startup-ettevõtjatest, ajakirjanikest ja muusikategelastest koosneva rahvusvahelise seltskonna seas külastasid pidu mitmed kuulsad eestlased ja Eesti juurtega maailmakodanikud nagu USA riskikapitalist ja investor Steve Jürvetson, Paidest pärit supermodell Carmen Kass ja dirigent Kristjan Järvi.

Eesti toitu pakkus külalistele Põhjaka mõis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles