Türi vald maksab hädasolijatele lisaraha

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Türi vallavalitsus maksab puudega lapse peredele täiendavat sotsiaaltoetust. Toetuse saamise tingimuseks on kehtiv arstliku ekspertiisi otsus puude määramise kohta ning sissekirjutus Türi valda.

 

Avaldusi täiendava sotsiaaltoetuse taotlemiseks võetakse vastu tööpäevadel kuni 15. detsembrini Türi vallavalitsuses, Oisu ja Kabala teeninduspunktides vastuvõtuaegadel, posti teel aadressil Türi vallavalitsus, Kohtu tänav 2, Türi 72213 ning digiallkirjastatult elektrooniliselt vallavalitsuse meilile vallavalitsus@tyri.ee.

Toetuse taotluse blanketid on kättesaadavad Türi valla kodulehel www.tyri.ee/sotst (täiendavad toetused puuetega inimestele ja nende hooldajatele). Puudest tingitud kulu hüvitamise avalduse blankett salvestada täitmiseks arvutisse. Taotlusele lisada ka lapse nimi ja isikukood, kelle eest toetust taotletakse. Taotluse blanketid saadaval ka Türi vallavalitsuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles