Mingi kaitseminister – ju ta püsse ostab

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vist sama palju, kui on uue valitsuse ametisse asumise järel sõnas ja pildis kajastust leidnud kitsetalunikust põllumajandusminister Martin Repinski, on meedia lahanud ka sotsiaalkaitseminister Kaia Iva tausta. Meediakanalid teevad uuringuid alates allkirjaanalüüsist kuni selleni, et Türi vallas elav ministriproua on värske valitsuse kõige vanem liige.

Minister Iva ise sellest kõigest (eriti vanusest) suurt numbrit ei tee, kuid ütleb, et niivõrd suur meediahuvi tuli üllatuseks. Nii andis ta eelmisel nädalal «Ringvaate» saate stuudios aru saatejuht Marko Reikopile, kes naljatamisi imestas, kuidas vaid mõnda aega tagasi oma moosipurkidega (kaks aastat tagasi võitis Iva Olustveres peetud Maalehe hoidiste konkursil oma aprikoosi-õunamoosiga peapreemia – toim) samas stuudios istunud Iva on nüüd ühtäkki hoopis ministrirolli sattunud.

Eelmisel reedel saatis teda päeva jooksul ETV võttegrupp ja pühapäeval oli mõneminutine kokkuvõte tema viimasest päevast lasteaiajuhataja kohal eetris AK nädalat kokku võtvas saates. Lehelugusidki ilmus mitu tükki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles