Keskkonnajaama mahub väiksemat sorti maja

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosna-Alliku maa- ja keskkonnanõunik Tiina Nurk rõõmustab, et 60ruutmeetrises keskkonnajaamas jätkub ruumi nii vanale elektroonikale kui ka mööblile.
Roosna-Alliku maa- ja keskkonnanõunik Tiina Nurk rõõmustab, et 60ruutmeetrises keskkonnajaamas jätkub ruumi nii vanale elektroonikale kui ka mööblile. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Roosna-Alliku alevikku rajatud keskkonnajaam on sama suur kui mõni väiksem maja või mitmetoaline korter ja see toimib omamoodi taaskasutuspunktina.

Roosna-Alliku valla maa- ja keskkonnaspetsialist Tiina Nurk täpsustas, et keskkonnajaam on rajatud silmas pidades eelkõige suurjäätmeid, nagu vana mööbel ja elektroonika. «Võtsime suurjäätmeid vastu ka varem, kuid ladustamine nõudis mõningast nuputamist,» ütles ta. «Nüüd on olemas 60ruutmeetrine hoone, kuhu mahuvad ära nii külmikud kui ka pehme mööbel.»

Koos Kesk-Eesti jäätmehoolduskeskusega rajatud keskkonnajaam asub Roosna-Allikul aadressil Põllu 4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles