Poliitikute sõnasõda

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Saldre
Peeter Saldre Foto: Andrus Eesmaa

Paide linnavolikogu esimehe Peeter Saldre vastulause Priit Värgi arvamusloole «Läbikukkunud reform heastatakse 50 000 euroga».

Üllatav on noore poliitiku reaktsioon sellele, et ta pole kursis, kuidas on otsused Paide linnas sündinud. Soovitan selgituste saamiseks pöörduda oma erakonnakaaslaste poole, kes on töörühma liikmetena osalenud nii läbirääkimistes teiste omavalitsustega kui ka hääletanud üksmeelselt elanikuks registreerimise kampaania poolt.

Paide linna ühinemisläbirääkimisi teiste valdadega ei ole eest vedanud ei linnavalitsus, linnapea ega võimukoalitsioon. Läbirääkimisi peab Paide linnavolikogu moodustatud töörühm, kuhu kuuluvad kõikide erakonnafraktsioonide esindajad. Kõik otsused, mis oleme teinud, on sündinud konsensuslikult. Ettepaneku ühinemiseks tegime algselt kõikidele Järvamaa omavalitsustele, hiljem kuuele Paide lähiümbruse vallale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles