Ettevõte kinkis koolile viie tuhande euro eest turvavarustust

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile tõi Husqvarna Eesti OÜ Järvamaa kutsehariduskeskusele furgoonautotäie varustust, millega metsas turvaliselt töötada. Ettevõtte tegevjuht Jaanus Vahesalu (pildil) sõnas, et ta on kutsehariduskeskuse õpetaja Vello Viluga teinud aastaid koostööd noortalunike võistlusele auhindu andes.

Nüüd kutsuti nad koostööd süvendama. «Kohapeal avastasime eest turvalisuse mõttes lausa košmaarse olukorra. Pole sõnu, et kirjeldada, millise tehnikaga õpetab kool lastele metsandust! Olen töötanud Husqvarna ettevõttes 14 aastat, kuid see tehnika siin on veelgi vanemast ajast. Kiivrites on näiteks aasta 1997, kuid neid tuleb välja vahetada iga kahe aasta tagant,» lausus ta.

Nii kaardistas Vahesalu kooli vajaduse ja saabus esmaspäeval oma hinnangul miinimumiga sellest. «Kohe on koolil metsa minek ja nii komplekteerisime esmalt vähemalt viie tuhande euro väärtuses turvalist tehnikat: kolm mootorsaagi ja turvavarustust kuuele õpilasele ja kahele juhendajale kiivritest, jalanõudeni, turvavööd ja õlikanistridki,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles