Bussid lähevad üle uuele piletimüügisüsteemile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atko bussid.
Atko bussid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järgmisest nädalast läheb Järvamaa ühistranspordi keskus üle uuele piletimüügisüsteemile, mis võib kaasa tuua väikseid erinevus bussipiletite hindades.

Järvamaa ühistranspordi keskus tegevdirektor Harri Lepamets rõhutas, et Järva maavanema poolt kehtestatud sõidutariifi maakonnaliinidel ei ole muudetud. «Erinevus hinnas võib ette tulla uues süsteemi täpsusest tulenevalt,» selgitas ta.

Lepametsa ütlust mööda kasutab uus süsteem piletihinna arvestamisel veebipõhist riiklikku andmebaasi, kus on täpne vahemaade arvestus. «Seetõttu võib võrreldes varasemaga esineda piletihindades väikseid erinevusi,» hoiatas ta.

See ei tähenda, et hinnad läheks automaatselt kallimaks, mõnel vahemaal võib hind tulla ka hoopis odavam. «Nurinat tekitavad mõistagi ikka suuremaks ümardatavad bussipiletite hinnad,» lausus Lepamets.

Ta lisas, et üldjuhul peaks hinnamuutus jääma 5-10 sendi piiresse. Kui muutus on suurem, soovitab keskuse tegevdirektor sellest teada anda e-postiga liinikorraldus@jytk.ee või tel 53 413 226, et ühistranspordi keskus saaks antud liini erisused üle vaadata.

Lepamets vabandas võimalike ettetulevate ebameeldivuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles