Noored tähed lõid Türil särama

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval toimus Türi kultuurikeskuses Järvamaa noortekogu ja partnerite koostöös korraldatud inspiratsioonipäev ja tänuõhtu „Aasta tähed”, kus kuulati Järvamaalt pärit inimeste edulugusid ning jagati tunnustust parimatele noortele.

Edulugudega astusid kuulajate ette moedisainereid Triin Amur ja Maria Tammeorg mustkunstnik Marek Sandermat, motosportlased Kadri Ehamäe ja Meico Vettik, erakorralise meditsiini õde Janis Baranin ja päästja Pavel Ivanov.

Päeva teises pooles tänati ja premeeriti galal „Aasta tähed” Järvamaal silma paistnud inimesi, tegusid ja sündmuseid 2016.aastal. Parimad kuulutati välja viies erinevas kategoorias: aasta noorsootöötaja, aktiivne noor, aasta tegu, noortesõbralikum omavalitsus ja noorte sõber. Lisaks anti üle andeka õpilase preemia ja tänati eduka noorsootöö toimimisega omavalitsusi. Auhinnagala lõpetuseks esines muusik Jarek Kasar alias Chalice.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles