Arsise kellade ansambel toob jõulutunnet Liibanonist

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Arsise kellade ansambli mänedžer Tiina Boucher andis teada, et vahetult enne tänavust jõuluturneed esineb Arsis Liibanonis, kus annab kontserdi Al Bustani festivalil Beirutis. Riik, kus ametlikult on tunnustatud ligi 18 usku või sekti, teeb kõik, et tema värvikas ja mitmekesine elanikkond rahus elada saaks.

Boucheri meelest on kuidagi sümboolne, et Arsis just selliselt maalt naasnuna läheb otse Eestimaa jõuluturneele, andes kontserte kaheksas linnas: Türil, Viljandis, Haapsalus, Märjamaal, Pärnus, Tallinnas, Valgas ja Tartus.

Boucher selgitas, et Arsise selleaastane jõulukava on kantud märksõnadest hingerahu ja armastus. Koos Arsisega üles astuv Rahvusooperi Estonia esisopran Kristel Pärtna on oma lavakarjääri jooksul laulnud mitmes ooperis nimirolli, kelle saatus on peaaegu alati seotud mõne armastuslooga, mis on täis hingevalu ja põletavat kirge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles