Võitlusspordi Euroopa meister astub ringi kui sõtta

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal andis Paide taipoksi klubis kaks avatud treeningut võitluskunsti K-1 Euroopa meister Zaur Dzhavadov (punases särgis). Tema ütlust mööda  sobib võitluskunst igas eas inimesele, pole oluline, millal, vaid kuidas alustada. Kohalike suurt huvi Dzhavadovile mahti hingata ei andnud ning kahe poolteisetunnise treeningu vahele pause ei jäänud.
Eelmisel nädalal andis Paide taipoksi klubis kaks avatud treeningut võitluskunsti K-1 Euroopa meister Zaur Dzhavadov (punases särgis). Tema ütlust mööda sobib võitluskunst igas eas inimesele, pole oluline, millal, vaid kuidas alustada. Kohalike suurt huvi Dzhavadovile mahti hingata ei andnud ning kahe poolteisetunnise treeningu vahele pause ei jäänud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal andis Paide taipoksi klubis asjahuvilistele kaks avatud treeningut võitluskunsti K-1 Euroopa meister Zaur Dzhavadov. Baltimaade üks parimaid võitlejaid tunnistas, et on agressiivne vaid võistlusringis.

Aserbaidžaanlane Zaur Dzhavadov elab Lätis. Ta on tänavune taipoksi Euroopa meister kehakaalus kuni 77 kilogrammi. Samuti on tal meistritiitel (kuni 79 kg) ette näidata 2009. aastast. Dzhavadov on Baltimaade meister ja mitmekordne Läti meister. 40 matšist on tal 29 võitu, 10 kaotust ja üks viik.

Paide taipoksiklubi eestvedaja Henry Rohtla selgitas, et klubi korraldab külalistreeneritega treeningõhtuid eesmärgiga pakkuda asjahuvilistele põnevust. «Ma ei taha, et trennis käijad tunneksid üksluisust,» ütles ta. «Nii ongi, et igal kuul proovime mõne külalistreeneri enda juurde meelitada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles