Noored tähed lõid jälle särama

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta aktiivse noore laureaadi Samuel Ehmani kohta öeldi, et kõike tema tegevusalasid üles loetleda ei jõuagi, enne läheb päike looja. Ka teisipäev kujunes tema jaoks pikaks - koju pääses alles kell 22, kui orkestriproov oli lõppenud.
Aasta aktiivse noore laureaadi Samuel Ehmani kohta öeldi, et kõike tema tegevusalasid üles loetleda ei jõuagi, enne läheb päike looja. Ka teisipäev kujunes tema jaoks pikaks - koju pääses alles kell 22, kui orkestriproov oli lõppenud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«Kes teeb, see jõuab» ja «Mõelge suurelt» oli vaid mõni mõte teisipäeval Türi kultuurikeskuses olnud noorte inspiratsioonipäeval kõlanud edulugudest. Suurelt mõelda ja ka tegutseda jõudvaid noori Järvamaal igatahes jagub.

Inspiratsioonipäeval jagasid oma lugusid Järvamaalt pärit inimesed: moedisainerid Triin Amur ja Maria Tammeorg, mustkunstnik Marek Sandermat, motosportlased Kadri Ehamäe ja Meico Vettik, erakorralise meditsiini õde Janis Baranin ja päästja Pavel Ivanov.

Päeva teise poolde jäi aasta tähtede gala, kus tänati ja premeeriti maakonnas silma paistnud noori, noortevaldkonnas tegutsevaid inimesi ja noortega koostööd teinud omavalitsusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles