Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Säreveres asuva DeRossi OÜ üks juhtidest sai pool tundi pärast töökohalt lahkumist häiresõnumi sissemurdmisest, kohapeale jõudnud, teatas ta päästeteenistusele juba tema silme all puhkenud tulekahjust, veerand tunni pärast polnud päästa enam midagi.
 
* «Kes teeb, see jõuab» ja «Mõelge suurelt» oli vaid mõni mõte teisipäeval Türi kultuurikeskuses olnud noorte inspiratsioonipäeval kõlanud edulugudest. Suurelt mõelda ja ka tegutseda jõudvaid noori Järvamaal igatahes jagub. Inspiratsioonipäeval jagasid oma lugusid Järvamaalt pärit inimesed: moedisainerid Triin Amur ja Maria Tammeorg, mustkunstnik Marek Sandermat, motosportlased Kadri Ehamäe ja Meico Vettik, erakorralise meditsiini õde Janis Baranin ja päästja Pavel Ivanov.
 
* Peaaegu kaheksa aastat Paides Nofretete ilusalongi pidanud Karin Kägo müüs tegutseva ettevõtte Koeru kandi juurtega noorele ettevõtjale Kaspar Sadrakule, kes on kindel, et tegi õige investeeringu.
 
* Kui riigimaanteel liigub ööpäevas vähem kui 500 autot, siis üldjuhul sellel soolaga libedusetõrjet ei tehtagi. Selliste riigimaanteede osa on Järvamaal 60 protsenti.
 
* Eelmisel nädalal andis Paide taipoksi klubis asjahuvilistele kaks avatud treeningut võitluskunsti K-1 Euroopa meister Zaur Dzhavadov. Baltimaade üks parimaid võitlejaid tunnistas, et on agressiivne vaid võistlusringis. 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles