Vabaühenduste juhte ootab koolitus

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Jaanuaris algab vabaühendustele juhtidele parim koolitus, mis maakonnas kunagi kodanikeühendustele korraldatud.

Jaanuaris alustab Kodanikuühiskonna Sihtkapitali toel Järvamaal vabaühenduste juhtide arenguprogramm. Programmi maakondlik koordinaator Kaspar Tammisti sõnutsi on tegemist seitsme koolitusega, mis omavahel kokku põimides on parim, mis maakonnas kunagi kodanikeühendustele korraldatud.

Arenguprogrammi fookuseks on see kord juhtide arendamine, sest tugev juht loob eelduse tugevaks ühenduseks. Teemad, mis saavad programmis kaetud on juhi enda areng ja selle planeerimine, juriidilised toimingud ja majandustegevus, mõju hindamine, kommunikatsioon ja enda ühingu sõnumite edastamine, samuti liikmete kaasamine, hoidmine ja motiveerimine ja palju muud.

Vabaühenduste juhtide arenguprogrammis saab Tammisti andmetel osaleda maksimaalselt 15 inimest, seega kandideerida tasub aegsasti ning valik saab selgeks 4.jaanuaril. «Oma soovist teada andmiseks on aega käesoleva aasta lõpuni. Kogu info – teemad, ajakava, koolitajad ja kandideerimisinfo on arenguprogrammi kodulehel,» täpsustas Tammist.

Arenguprogrammi rahastaja on Kodanikuühiskonna Sihtkapital ning programmi koordineerib  sihtasutus Järvamaa arenduskeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles