Koduküpsetaja eelistab köögis improviseerida

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimase aja lemmikküpsetiseks on Monika Reinbergil kujunenud tervislik banaanileib. Retsept on küll külmkapil kirjas, aga siiski eelistab ta tainast segades improviseerida. Nii on põnevam.
Viimase aja lemmikküpsetiseks on Monika Reinbergil kujunenud tervislik banaanileib. Retsept on küll külmkapil kirjas, aga siiski eelistab ta tainast segades improviseerida. Nii on põnevam. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«Issi kuule, emme pole telekas üldse ilus!» teadustas Monika Reinbergi kümneaastane poeg isale pärast seda, kui oli telerist näinud järgmisel nädalal TV3 eetris startiva sarja «Eesti parim pagar» tutvustavat klippi.

Eks öeldagi, et telekaamera lisab inimesele mitu lisakilo. Tegelikult pole Monika Reinberg ülekaaluline, on hoopis väikest kasvu ja õbluke. Tegelikult pole selles saates tähtis see, millist kaalunumbrit näitab osalejate vannitoakaal, vaid hoopis see, milliseid imeasju suudab keegi küpsetada telekaamera ees.

Türi vallas Retla külas elav Monika Reinberg oskab küpsetada hoolimata sellest, kas üle õla piilub halastamatu kaamerasilm või mitte. Sellegipoolest polnud ta just vaimustuses, kui hea tuttav, nähes üleskutset, et telesari otsib uueks hooajaks saatesse kodukokki, teda seal osalema kehutas. «Ta saatis mulle Facebookis lingi, lükkasin selle mõtte kohe kõrvale,» meenub Monikale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles