Türil edendatakse head kooli

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TÜ eetikakeskus

Reedel tunnustati Tartu Ülikooli eetikakeskuse poolt korraldatud väärtuskasvatuse konverentsil parimaid väärtuskasvatuse koole ja lasteaedu.

Tiitli „Väärtuskasvatuse kool 2016” pälvis Tartu Kristjan Jaak Petersoni gümnaasium. Tiitli „Väärtuskasvatuse lasteaed 2016“ pälvisid kaks lasteaeda – Tartu Luterliku Peetri kooli lasteaed ning Nõlvaku lasteaed.

Sama konkursi raames anti üle ka tiitlid headele koolidele ja lasteaedadele. „Hea kooli“ ja „Hea lasteaia“ nimelised konkursid toimusid sel aastal neljandat korda. Konkursside eesmärk on tunnustada koolide ja lasteaedade tööd nendes valdkondades, mis on seni vähe tähelepanu saanud, kuid on ometi väga olulised: õpilaste erinevate annete ja võimete parim võimalik väljaarendamine, õpilaste sotsiaalsete oskuste ja väärtushoiakute kujundamine, õpivalmiduse tagamine kogu elukaare jooksul, koolimeeldivus, füüsilise ja vaimse turvalisuse tagamine, tervislike eluviiside kujundamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles