Jõulumeeleolu loojad lähevad hinda

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal pälvis «jõulumeeleolu» kampaania auhinna asutuste ja ettevõtete kategoorias Järvamaa keskraamatukogu nutikalt kaunistatud aknad.
Eelmisel aastal pälvis «jõulumeeleolu» kampaania auhinna asutuste ja ettevõtete kategoorias Järvamaa keskraamatukogu nutikalt kaunistatud aknad. Foto: Merle Rüütel

Ka tänavu selguvad jõulupühade eel Paides korter- ja ühepereelamud, ridaelamud, ettevõtted ja vaateaknad, mis on nutikalt ja silmapaistvalt kaunistatud ning rõõmustavad sel moel ka kaaslinlaste silma.

Paide linnapea Siret Pihelgase selgitusel õigustas eelmisel aastal taaselustatud jõulumeeleolu konkurss ennast täiesti. «Saime väga palju head tagasisidet ja mis seal salata, linn oli jõuluvalgust täis. Tahaks loota, et meie konkurss andis ka oma väikese panuse sellesse,» ütles ta.

Linnavalitsuse arhitekt-nõunik Marje-Ly Rebas sõnas, et praegu linnas tehtud ringsõitude põhjal on võimalik öelda, et kandidaate, mida komisjon järgmisel nädalal hindama asub, on kogunenud paarikümne ringis. Ta kutsus siiski linlasi üles teatama veel enda või naabri maitsekalt kaunistatud majast. «Kiitke naabreid ja kiitke iseennast ka,» julgustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles