Spordijuht: ega tiitli saamisega töö tehtud ole

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõu piduüritusel sai aasta parima tunnustuse nii Jüri Ellram (Järvamaa spordielu edendaja, vasakult) kui ka Piret Maaring (Jõu aasta tegija). Võrkpallientusiast Enn Sõmer võttis Paide võrkpalliklubi sügisturniiri (Järvamaa piirkondlik spordisündmus) algatajana vastu tänumeene.
Jõu piduüritusel sai aasta parima tunnustuse nii Jüri Ellram (Järvamaa spordielu edendaja, vasakult) kui ka Piret Maaring (Jõu aasta tegija). Võrkpallientusiast Enn Sõmer võttis Paide võrkpalliklubi sügisturniiri (Järvamaa piirkondlik spordisündmus) algatajana vastu tänumeene. Foto: Erakogu

Eestimaa spordiliidu Jõud aastat kokku võtval piduüritusel aasta tegija tiitli pälvinud Järvamaa spordiliidu tegevjuhil Piret Maaringul  jagub tööd ka pärast tunnustuse vastuvõttu, sest tema meelest on maakonna spordirinne kogu aeg muutumises.

Alates 2007. aastast Jõu juhatusse kuulunud Piret Maaring ütleb, et elu on põnev. «Riiklikus spordipoliitikas on uued suunad, haldusreform mängib kätte täiesti uue kohapealse olukorra, olulistel kohtadel olevad inimesed muutuvad, püstitatakse uusi eesmärke ...» lausub ta. «Seda, et olukord on juba muutunud või kohe-kohe muutumas, tunnen ma oma töös iga päev.»

Ütleb Maaringki, et tunnustus üllatas teda. «Leian, et spordiliitu kuulub palju väärikaid inimesi, kes oleksid seda tiitlit samamoodi väärt. Teisalt on alati meeldiv,  kui sind ja sinu tööd märgatakse,» sõnab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles