Kuldmedal selgus ümberlaskmisega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval oli Türil Lokuta jahilasketiirus tavapärane haavlilaskevõistlus «Jõulusporting 2016». Osales 20 laskurit üle Eesti.

Võistluse korraldaja Ülo Mets andis teada, et mõõduvõtt peeti formaadis, kus kõik laskurid lasid eelvõistlusel lihtsustatud kujul kaarrajaharjutuse 50 märki, mille järel selgusid auhinnasaajad veteranide ja juunioride klassis. «Absoluutarvestuse võitjate selgitamiseks lasid kuus põhivõistluse parimat sõltumata vanuseklassist täiendavad 16 märki poolfinaalis. Poolfinaali põhjal selgus neli paremat laskurit medaliheitlusteks, kes lasid veel täiendava 16märgilise finaalseeria pronks-, hõbe- ja kuldmedali selgitamiseks,» täpsustas ta.

Seekordne võistlus oli Metsa hinnangul tasavägine. Juba poolfinalistide selgitamiseks läks tarvis ümberlaskmist. «Meeldiva üllatuse valmistas rohkem vintrelvalaskurina tuntud järvalane Igor Homin, kes pääses poolfinaali neljanda tulemusega, poolfinaalis tabas kõik 16 märki ja pääses otse kuldmedaliheitlusse,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles