Põlvkonnavahetuse tõttu jäi parim valimata

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Uusmaa (vasakul) kuulutati laupäeval maadlusklubi Järvamaa Matimehed parimaks noormaadlejaks. Pilt on tehtud Maalehe võistlustel.
Janno Uusmaa (vasakul) kuulutati laupäeval maadlusklubi Järvamaa Matimehed parimaks noormaadlejaks. Pilt on tehtud Maalehe võistlustel. Foto: Jaak Tammik

Laupäeval Türi linnavõimlas peetud auhinnavõistluste eel jäi Järvamaa parimale täiskasvanud maadlejale mõeldud rändauhind välja andmata. Eesti meistrivõistluste medalini ei küündinud tänavu keegi.

Maadlusklubi Järvamaa Matimehed üks treeneritest, Mati Sadam, põhjenda olukorda tugeva põlvkonnavahetusega. «Mehed, kes on aastast aastasse ikka medaleid toonud, on jõudnud ikka, kus ei taha enam võistelda, või on teistel klubidel nooremad poisid peale tulnud,» selgitas ta. «Kui veel seitse-kaheksa aastat tagasi oli klubis hulk medalile maadlevaid noormehi, siis koolide lõpetamise ja kodukohast äraminekute tõttu tekkis järjepidevusse auk ja poistel polnud kellegi järgi joonduda. Loodan, et nüüd oleme asja taastamas.»

Nii juhtuski, et parimale täiskasvanud maadlejale mõeldud Jaan Rootsi pronksbüst ühtegi uut nime juurde ei saanud ega ka kellegi juurde koju ei rända.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles