Aastavahetuspidusid jagub nii Paidesse kui ka Villeverre

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Enamasti eelistatakse aastat ära saata kodus pere ja tuttavate seltsis, käia saunas, süüa ohjeldamatult, võtta kõrvale kangemat kraamigi ning loetud minutid enne keskööd kuulata telerist, mida presidendil öelda on, kuid on neidki, kes eelistavad veeta seda õhtut mujal kui koduseinte vahel.

Mitmes paigas on tavapärased aastalõpuüritused, kus tantsu keerutada ja meelelahutust nautida, juba peetud. Seevastu pakuvad paljud meelelahutusasutused võimalust ka 31. detsembri õhtul klaase kokku lüüa, ilutulestikku nautida ja uude aastasse tantsida.

Aastavahetuspidu korraldada on Sargvere mõisas juba kauane tava. «Oleme teinud aastavahetuspidu mitmel moel. Möödunud aastal oli näiteks uusaastapidu, mis oli 2. jaanuaril. Ülemöödunud aastal oli aastalõpupidu «Sargvere mõisa talveöö» 26. detsembril. Sel aastal on sõna otseses mõttes aastavahetuspidu, mis tuleb täpselt aastavahetusel ja algus on kell 20,» selgitas Sargvere MESi tegevjuht Saimi Sapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles