Päästjad ja politseinikud pääsesid uusaastaööl hullemast

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa päästjatel ja politseinikel möödus aasta esimene öö rahulikult, ehkki tavapäraselt võib siis juhtuda nii mõndagi ettearvamatut.

Järvamaa päästeameti vanem­operatiivkorrapidaja Pavel Ivanov ütles, et öötunnid tõid vaid kolm väljakutset. Veidi pärast keskööd tuli teade Paidest Suur-Aia tänavast, kus kortermaja hoovil põles ilutulestikuseadeldis suure lahtise leegiga. Ehkki Paide päästekomando mehed olid minutiga kohal, polnud neil kustutada enam midagi.

Kohapeal käinud meeskonnavanem Jaanus Pikas selgitas, et põlenud oli suuremat sorti raketipatarei sisu, kuid päästajate saabumise hetkeks oli see kellegi abiga juba kustutatud. «Murettekitav oli siiski seik, et ilutulestikupakett oli majast vaid meetri kaugusel,» lausus ta. «Kui see samast kohast ka õhku lasti, oli tõesti hästi, et midagi hullemat ei juhtunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles