Varjupaika peab edasi kogenud Eluliin

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaal koduvägivalla tõttu kannatanud naistele kolm aastat majutus- ja nõustamisteenust osutanud Järva naiste tugikeskuse asemel teeb uuest aastast seda mittetulundusühing Eluliin.

Kakskümmend aastat nõustamisteenust osutanud MTÜ Eluliin annab uuest aastast naistele varjupaika viies kohas üle Eesti. MTÜ juhatuse liige ja psühhoterapeut Eda Mölder täpsustas, et ühing on Paide kandiga koostööd teinud ennegi ja kogemus on olnud hea.

Mölder usub, et riigi antud 32 800 euroga saab Eluliin Järvamaal hakkama, olgu tegemist majutuse, psühholoogilise või juriidilise nõustamisega. Kuigi aega varjupaika avada, see tähendab naistele majutuseks sobivat korterit leida ning lepinguid sõlmida oli vaid kaks tööpäeva, said nad kõik asjatoimetused tehtud ning 1. jaanuari esimestel minutitel olid nad valmis abivajajatega tegelema ja neid majutama. Kõnesid hätta sattunud naistelt Eluliinile siiski ei tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles