Gripp jõudis kohale varem

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa perearst Signe Lieberg (paremal) praegu töötunde ei loe, vaid võtab patsiente vastu ka väljaspool ametlikku tööaega.
Väätsa perearst Signe Lieberg (paremal) praegu töötunde ei loe, vaid võtab patsiente vastu ka väljaspool ametlikku tööaega. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmise aasta viimasel nädalal pöördus Järvamaal haigestumise tõttu arsti poole 162 inimest, mida on üle kolmandiku rohkem kui nädal varem. Gripidiagnoosi on kahe nädala jooksul saanud neli inimest.

Väätsa perearst Signe Lieberg praegu töötunde ei loe ega nädalapäevi vaata, nii võttis ta patsiente vastu ka 31. detsembril ja 1. jaanuaril. «Töö juures saan neid paremini aidata kui koduvisiidil,» põhjendas ta.

Uusaasta oli tööpäev ka Paide Vee tänava apteegi proviisoreil, apteegi juhataja Kai Kimmeli selgitusel on nii olnud juba aastaid. Kuigi tegu pole ametliku valveapteegiga, leidsid 1. jaanuaril tee Vee tänavale paljud tõbised. «Apteegi ust just keegi maha ei murdnud, aga inimesi oli omajagu,» sõnas Kimmel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles