Kitsikuses lastele saab veel tervisetooteid annetada

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dharma juhatuse esimees Tarmo Keskküla (vasakul), "Tee head" kampaania patroon Allar Levandi ja BENU Apteekide jaemüügidirektor Kaidi Kelt.
Dharma juhatuse esimees Tarmo Keskküla (vasakul), "Tee head" kampaania patroon Allar Levandi ja BENU Apteekide jaemüügidirektor Kaidi Kelt. Foto: Benu Apteek

Heategevusfondi Dharma ja BENU apteekide koostöös saab veel laupäevani soetada lastele vajalikke tervisetooteid ja koduapteegis vajalikke vahendeid. Järvamaal saab seda teha kuue apteegi vahendusel.

Sihtasutuse Dharma juhatuse esimees Tarmo Keskküla ütles, et Eestis on kahjuks jätkuvalt tuhandeid lapsi, kelle perede majanduslik olukord ei võimalda sageli isegi igapäevast täisväärtuslikku toitu osta, rääkimata kasvava organismi tervise seisukohalt vajalikest toodetest. «Dharma tugiisikute ja BENU Apteegi koostöös oleme detsembris ja jaanuari alguses kogunud enam kui 160 apteegis üle Eesti heade inimeste annetusi, et anda elementaarse koduapteegi kaudu oma panus enam kui 600 kitsikuses elava lapsele tervise edendamisse,» lausus ta.

Ka Järvamaal on apteeke, kust on võimalik soetada kuni 7. jaanuarini «Tee head» märgisega kampaaniatooteid, kokku kuues – kahes Paide apteegis ning Türil, Väätsal, Järva-Jaanis ja Aravetel.

Kitsikuses peredele mõeldud tervisetootede hulgast leiab erinevat kaupa immuunsussüsteemi tõstvatest vahenditest kuni muu koduapteegis vajalikuni välja nagu näiteks külmasiirupid, raviteed, plaastrid ja haavahooldusvahendid.

«Majanduslik kitsikus ei võimalda sageli puudustkannatavatel peredel lubada endale tervisetooteid ega kahjuks tihti ka elementaarseid koduapteegi esmatarbevahendeid,» ütles BENU apteekide jaemüügijuht Kaidi Kelt. «Seetõttu koostasime terviseasjatundjate ja apteekrite soovituste põhjal valiku toodetest, mis on vajalikud just lastele ja nende peredele.»

Kogutud annetused toimetatakse pärast 7. jaanuari heategevusfondi Dharma maakondlike tugiisikute abiga abivajajateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles