Ettevõtjaid oodatakse arvama transpordikulude kohta

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Ministeeriumid soovivad teada, kuidas investeeringud transpordile mõjutavad ettevõtjate äritegevust ja millised on ettepanekud saab välja öelda Mäo Grilli seminariruumis.

Rahandusministeerium koos majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumiga tellisid Praxiselt uuringu transpordiinvesteeringutele hinnangu andmiseks. Selleks kutsub Praxise uuringu projektijuht Katrin Pihor  Järvamaa ettevõtjaid transpordiinvesteeringute alasele arutelule 12. jaanuaril kell 13 – 15 Mäo Grilli seminariruumis.      

Ettevõtjatelt soovitakse arvamust kuivõrd on mõjutanud transpordiinvesteeringud (või nende puudumine) teie äritegevust, kas ja mil määral avaldavad transpordiinvesteeringud mõju teie ettevõtete kuludele ning kuivõrd on transporditaristu areng mõjutanud ettevõtete asukohavalikuid. „Ettevõtjatelt saadud sisendit kasutatakse EL transpordiinvesteeringutele hinnangu andmiseks ning poliitikasoovituste väljatöötamiseks, kuidas saaks edaspidi transpordi planeerimisel rohkem arvestada ettevõtluse vajadustega,“ selgitas Pihor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles