Arenduskeskus arendab ettevõtlikkust 200 000 euroga

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa arenduskeskuse juht Katrin Puusepp
Järvamaa arenduskeskuse juht Katrin Puusepp Foto: Anu Puusepp

Järvamaa arenduskeskus arendab maakonna ettevõtlikkust kahe aasta jooksul 200 000 euroga, tegevustena jätkuvad ettevõtjate arengureisid ning koolide majandusõpetajate koolitused.

Järvamaa arenduskeskuse juhataja Katrin Puusepp sõnas, et Ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) toetas nende koostatud Järvamaa tööhõivekava toetamist. „Perioodil 2017-2019 saime tegevustele meie kahe sihtgrupiga: 13-18 vanused noored ning alustavad ja tegutsevad ettevõtjad, 180 tuhande eurose toetuse. Koos toetusega on meil raha kaks aastat maakonna ettevõtlikkust arendada 209 000 eurot,” täpsustas ta.

Ettevõtjale suunatud tegevuste eesmärgiks on ettevõtte arengupotentsiaali leidmine ning arendamine, mille läbi peaks Puusepa hinnangul tõusma nende võimekus. „Parimal juhul võimekus maksta suuremat töötasu töötajatele,” täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles