Aasta naiskodukaitsja tuleb metsausku naiste seast

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Kolmandat aastat võib Kaitseliidu Järva malev uhkust tunda, sest aasta parima kaitseliitlase ja naiskodukaitsja tiitlite jagamisel on tunnustada saanud just Järvamaa inimesed. Sedapuhku võttis parima naiskodukaitsja rändava kuju vastu Kristlin Kõrgesaar.

Laupäeval kuulutasid Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili ja Naiskodukaitse esinaine Airi Tooming Haapsalus välja aasta kaitseliitlase ja aasta naiskodukaitsja. Järva ringkonnast tulnud parima naiskodukaitsja Kristlin Kõrgesaare kõrval pälvis aasta kaitseliitlase tiitli Marko Reisel Lääne malevast.

Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili ütles, et valikut teha oli raske. «Kaitseliit on väga ühtlane ja tugev organisatsioon. Kõik nominendid on eeskujulikud riigikodanikud ja ennekõike kogukonna liidrid. Nad on teistele eeskujud kõige laiemas mõistes,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles