Saarlased jäid võiduta

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anne Põder

Pühapäeval võõrustas Järvamaa võrkpalliklubi teine meeskond Türi linnavõimlas Eesti võrkpalli-meistrivõistluste esiliigas Saaremaa mehi. Tasavägine pallilahing lõppes järvalaste 3 : 2 võiduga, geimid vastavalt 25 : 21, 20 : 25, 19 : 25, 25 : 18 ja 15 : 10.

Meeskonna treener Villi Vantsi ütles, et teine teisel pool võrku sattusid olema tõepoolest võrdsed meeskonnad. «See tegi mängu mõlemale poolele pingeliseks,» sõnas ta.

Esimene geim algas järvalastele lootusrikkalt, kuid kergelt ei tulnud midagi. Kaks järgmist geimi olid ülekaalus saarlased, kes võtsid hea hoo üles. «Suurt hävitustööd tegid nad servidega, meie küll servidest nii palju punkte ei teeninud kui nemad,» ütles Vantsi. Neljandas geimis võtsid järvalased end kokku ja keerasid mängupildi enda kasuks. Nii oli lihtsam juba ka viimasele, otsustavale geimile vastu minna ja see kindlalt võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles