Jalgpallurid täiendasid meeskonda

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide linnameeskond annab Facebooki lehel teada, et sai FCI Tallinna 20aastase äärepoolkaitsja Edgar Turi mängijaõigused. Eelmisel hooajal tegi Turi kaasa FC Infonet IIs 24 esiliigamängu ja lõi 13 väravat.

«Paide linnameeskond on väga ambitsioonikas klubi, kel on suured tulevikueesmärgid. Nii tingimused kui ka mängijate läbisaamine on väga hea ja kogu protsess – nii väljakul kui ka sellest väljaspool – professionaalne,» kommenteeris Edgar Turi. «Minu tänavune eesmärk on mängida põhikoosseisus ja võita Premiumi liigas võimalikult palju mänge. Paide usaldab mind ja arvestab minuga, omalt poolt teen kõik, et aidata uuel klubil liikuda eesmärkide poole.»

Tur lisas, et peatreener Zahovaikol on õige lähenemine mängijatele. «Nii mul kui ka teistel poistel on olnud huvitav temaga tööd teha. Ta on nõudlik, karm ja samal ajal väga hooliv – nagu isa. Tal on kõik omadused, et saada parimaks treeneriks! Teen kõik selleks, et teenida koondisekutse – ma teen selle ära!» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles