Paide spordihall peletab innukaid sportijaid

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide E-Piima spordihallis 1. jaanuarist kehtima hakanud rühmatreeningute hinnakirja järgi tuleb mitu korda nädalas treeningutel käima harjunutel välja käia 50 euro asemel üle saja euro, ja see ajab sportijad marru, spordihalli juht ei näe vihastamiseks põhjust.

Paidelased Silja Piirisalu ja Merle (täisnimi on toimetusele teada) ei mõista, miks on spordihalli rühmatreeningute hinnakiri muudetud 1. jaanuarist nende kui tõsiste spordihuviliste vaenulikuks. «Minu treenimine muutus pea 110 protsenti kallimaks, seega minule võimatuks, sest varasema 50 euro asemel nüüd ligi 120 eurot kuus maksta on mulle liig mis liig,» selgitas Piirisalu.

Nii pole ta uuel aastal uute hindadega kordagi spordihalli külastanud. «Ma ei taha pool kuud trenni teha ja teise pool kuud mitte, keha on harjunud teatud koormusega, ma ei hakka end narrima,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles