Järvamaa «rekordimees» jäi aasta jooksul ilma kahest autost

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva maavalitsus otsib uut omanikku sõiduautodele Chrysler Voyager ja Lada 112. Pakkumisi saab esitada 19. jaanuarini. Mõlema alghind on korra juba langenud.
Järva maavalitsus otsib uut omanikku sõiduautodele Chrysler Voyager ja Lada 112. Pakkumisi saab esitada 19. jaanuarini. Mõlema alghind on korra juba langenud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Veel ülemöödunud aastal võeti Järvamaal liikluseeskirja sätete rikkujatelt prokuratuuri taotlusel kohtuotsusega tasuta riigile kolm sõidukit, aga möödunud aastal oli selliseid sõidukeid juba kuus.

Eelmisel aastal tuli Järva maavalitsusel müüa sõiduautosid Hyundai Lantra ja Opel Astra, mis olid kuriteo toimepaneku vahendina ära võetud ühelt mehelt, kes oli korduvalt juhtinud sõidukit seda õigust omamata, peale selle oli ta seda teinud purjuspäi.

Prokurör Tiina Viru selgitusel on korduvad liiklusrikkumised suur mure. «Sõidukijuhid, kellelt on juhtimisõigus juba karistusena ära võetud või kes pole juhiluba kunagi omanudki või kes istuvad rooli alkoholijoobes, on liikluses ohtlikud nii endale kui ka kaasliiklejatele,» põhjendas ta. «Sellistesse rikkumistesse ei saa kuidagi suhtuda kergel käel, seda enam, kui niisugune käitumine on süstemaatiline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles