Magamatuse viljad: naised nägid pimedas tonte

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskodukaitse Järva ringkonna naised Siret Niinepuu (vasakult), Kerlin Tealane, Kristlin Kõrgesaar ja Maie Mäe tegid Utria dessandi läbi. Nad jõudsid lõpuni.
Naiskodukaitse Järva ringkonna naised Siret Niinepuu (vasakult), Kerlin Tealane, Kristlin Kõrgesaar ja Maie Mäe tegid Utria dessandi läbi. Nad jõudsid lõpuni. Foto: Erakogu

Laupäeval lõppes kaks päeva kestnud Utria dessant. Kui järvakate parim meeskond tuli jälle neljandaks, siis naised täitsid endale antud lubaduse ja tegid magamatuse tõttu silme ette ilmunud tontide kiuste võistluse esimest korda läbi.

Utria dessanti alustas 27 võistkonda. Lõpetanuid oli 24, neist kaks Võru ja Järva Naiskodukaitse ringkonnast. Võrulannad jäid 22. kohale, järvalannad ületasid lõpujoone viimase ehk 24. võistkonnana.

Naiskodukaitse Järva ringkonna võistkonda kuulusid aasta naiskodukaitsja 2016 Kristlin Kõrgesaar, Maie Mäe, Siret Niinepuu ja Kerlin Tealane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles