Admiralimatk ootab kõndijaid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba 11. korda on võimalus kõndida admiral Johan Pitka mälestusele pühendatud rahvamatkal, mille start antakse 19. veebruaril kell 10 Jalgsemalt admirali mälestuskivi juurest.

Kaitseliidu Järva maleva noorteinstruktor Urmas Piigert sõnas, et matka pikkus on nagu alati ligi 20 kilomeetrit ja lõpp Peetris. «Kellele see liiga pikk tundub, võib liituda matkaseltskonnaga Järva-Jaani kultuurimaja juures alates kella 10.30st. Järva-Jaanist liitujatele on matkatee pikkus ligi 13 kilomeetrit,» täpsustas ta.

Järva-Jaani ja Kareda valla piiril pakutakse matkalistele kosutavat kuuma teed ja pirukaid, lõpp-punktis saab keha kinnitada sooja supiga. Selleks et kõnd kulgeks lõbusamalt, annavad Järva maleva vabatahtlikud rajal teatud punktides ülesandeid lahendada, üle-eelmisel aastal algatatud matka viktoriini auhinnakorvikese on välja pannud Järva maavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles