Järvamaalt pärit mees ajab rannavõrkpalli asja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpalli liidu juures alustas tööd rannavõrkpalli projektijuht, Türilt pärit ja Järvamaal võrkpalli mänginud Urmas Piik.

Eesti võrkpalli liidu asepresident Agur Jõgi selgitas, et saalivõrkpalli rahvusmeeskond mängib väga kõrgel tasemel, eelmisel aastal tegi korraliku sammu edasi ka naiskond, kuid rannavõrkpalli seis nii roosiline pole. «Rannavõrkpallurid on võistelnud olümpial ja toonud medaleid noorte tiitlivõistlustelt, aga need saavutused on jäänud ajalukku. Seis pole kiita, seega tuleb uuesti vundament laduda,» lausus ta.

Jõgi on tänulik Mart Tiisaarele ja Kusti Nõlvakule, kes proovivad Eesti rannavõrkpalli uuesti rahvusvahelisele kaardile tuua. «Pikaajalise edu saavutamiseks on  oluline luua süsteem, et mängijate juurdekasv ja kodune tase oleksid tagatud. See ei juhtu ainult mõne inimese entusiasmist,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles