Ettevõtja esitleb oma loodusfotode paremikku

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imavere
Imavere Foto: Lugeja Heli Koit

Türi valla Pibari külas ettevõtjana tegutsev Heli Koit tõi külaraamatukogusse fotonäitusele 20 pilti, mis meeldisid internetiavarustes enam vaatajatele kümnest riigist. Pooled piltidest on tehtud kodutalus.

Türi vallas Pibari külas ettevõtjana tegutsev Heli Koit avas Kabala raamatukogus näituse „Valgusega joonistama“ . Kõigil näituse piltidel on valgusallikaks päike, sest naise meelest on kõigil, kellel vähegi mingi fotoaparaat või nutitelefon teinud mõne päikeseloojangu või päikesetõusu pildi. „Mind paeluvad loojangud ja tõusud, olen neid pilte palju teinud, kuid iga kord tundub nagu esimene ja peab kohe pildistama, sest hetk on väga kaunis,” sõnas ta.

Näituse jaoks valis Koit 22 pilti, mis on internetis saanud enam punkte ja meeldimisi. Neist üles mahtus 20 A3 formaadis fotot. „Näitusekuulutuse pildil on portaalis kõige edulisemalt läinud. Kokku on 20 näitusetööst 11 on tehtud aastal 2016 ja ülejäänud vahemikus 2012-2015, piltidest pooled on tehtud päris minu kodus Koidu talus, kolm kodukülas Pibaris, viis Türi vallas ja kaks Eestis,” selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles