Tiitlitele tuli lisa

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: montaaž

Eile õhtul tehti Paide kultuurikeskuses teatavaks maakonna parimad kultuuris ja spordis. Kui mõnele oli see esimene tunnustus, siis teised said olemasolevatele tiitlitele lisa. Türilane Merle Vantsi, kelle treeninguid peavad juhendatavad lustlikeks, nõudlikeks ja innustavaiks, võttis vastu  lausa kaks preemiat.

Eesti kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupi kontaktisik Liina Lehis ütles, et preemiasaajate selgitamine tekitas mõnusa arutelu, sest kandidaadid olid ühtlased tugevad. Vaid spordipreemiate jagamisel paistis teistest tugevamalt silma türilane Merle Vantsi. «Eelmine aasta oli lihtsalt tema aasta, ta tõi koju palju medaleid, sealhulgas Euroopa võistlustelt, Eesti ujumisliit valis ta aasta naisujujaks, samas on tal endalgi raskeid aegu olnud,» vahendas Lehis.

Järvamaa spordiliidu juht Piret Maaring täpsustas, et tänavu kandideeris Järvamaa parimaks sportlaseks tosin meest, seitse naist, seitse võistkonda, kuus neidu ja noormeest, kolm naisveterani ja kaheksa meesveterani. Nagu spordis ikka,  jagub poodiumikohti esimesele kolmele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles