Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale on kutsutud kõik

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Järgmisel aastal tähistab Eesti Vabariik oma saja aasta juubelit. Et tähtpäevast saaksid osa võimalikult paljud ja eestlased selle korraldusele kaasa aitaksid, selle nimel teeb iga päev tööd EV 100 korraldustoimkond.

EV 100 suursündmuste juht Margus Kasterpalu, kes on juba mitmes omavalitsuses juubeliürituste kava tutvustamas käinud, ütles teisipäeval Türi kultuurikeskuses, et piirkonniti on huvi juubeliaasta ja sellega seotud ürituste vastu erinev. «Suurtes kohtades on inerts suurem, rahvast rohkem, jõudu palju, aga ka väiksemates kohtades ollakse altid kaasa rääkima,» lausus ta. «Saan aru, et praegu on üldse kõige halvem rääkida igasugusest koostööst, sest seoses haldusreformiga on paljud asjad muutunud või muutumas. Kui inimene ütleb, et ta ei tea, kas ta järgmisel aastal samas ametis on, siis on keeruline plaani pidada.»

Teisalt leidis Kasterpalu, et ühiselt sünnipäevaplaane teha on inimestel muutunud piiridega valdades-linnades paremgi, sest nii on ühtlasi võimalik üksteist tundma õppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles