Linnameeskonna peatreener: nüüd on meil profimängijaid palju

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese ülesastumise uue peatreeneri Vjatšeslav Zahovaiko juhendusel tegi Paide linnameeskond kahepäevasel aastalõputurniiril. Eelmise aasta Premiumi liiga kuuenda kohaga lõpetanud meeskond oli turniiril viies.
Esimese ülesastumise uue peatreeneri Vjatšeslav Zahovaiko juhendusel tegi Paide linnameeskond kahepäevasel aastalõputurniiril. Eelmise aasta Premiumi liiga kuuenda kohaga lõpetanud meeskond oli turniiril viies. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnameeskond teatas eile, et sõlmis kolmeaastase profilepingu FC Levadia 18-aastase poolkaitsja Magnar Vainumäega.

See pani jalgpalliportaali soccernet.ee küsima palju, siis Paidel profimängijaid on. "Täna on meil neid mängijaid palju - peaaegu terve meeskond," vastas Paide peatreener Vjatšeslav Zahovaiko, kes ise eelmisel aastal jalgpalli mängimise kõrvalt vineeri müügimehena töötas.

Loe lisa siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles