Suusasari kiskus tunded esile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgehobusemäel peetud ETV ja Hawaii Expressi noorte suusasarja kolmandal osavõistlusel võtsid  N15 klassis omavahel mõõtu onutütred Aiki (pildil tema start) ja Anni Jalakas RRi suusaklubist. Sama rada, samad tingimused: Aiki oli teine ja Anni kuues.
Valgehobusemäel peetud ETV ja Hawaii Expressi noorte suusasarja kolmandal osavõistlusel võtsid N15 klassis omavahel mõõtu onutütred Aiki (pildil tema start) ja Anni Jalakas RRi suusaklubist. Sama rada, samad tingimused: Aiki oli teine ja Anni kuues. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Mitmel nädalavahetusel Eesti meistrivõistlustel edukalt sõitnud RRi suusaklubi ja Ambla suusaklubi suusatajad võistlesid laupäeval Valgehobusemäel noorte suusasarjas, kus sai näha nii pisaraid ja kukkumisi kui ka võidurõõmu.

Valgehobusemäel oli ETV ja Hawaii Expressi noorte suusasarja kolmas etapp. See tähendas sadu autosid, mis ummistasid nii keskuse parklat kui ligi 500 meetri ulatuses ka keskusse viiva teed.

Keskuse juhataja Kalju Kertsmik ütles, et noortesarjas lõi kaasa üle 400 suusataja, peale selle olid kohal treenerid, suusatajate vanemad, sugulased ja teised huvilised. Kertsmik märkis, et osalejaid oli rohkesti just populaarseimates klassides. Näiteks kohaliku poisi Maanus Udami teise kohaga lõppenud M11 klassis oli 67 suusatajat. Aastajagu päevi siinsamas olnud sama suusasarja etapile jättis pitseri kõva külm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles