Õuesõpe kogus suurimat poolehoidu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimase kahe nädala jooksul oli vähemalt 16aastastel Koeru valla inimestel võimalus kaasa rääkida, millele kulutada vallas 10 000 eurot. On see keskkooli õuesõppeklass, Ervita seltsimajja saun või Väinjärve ja Ervita vahelise poolekilomeetrise teelõigu valgustus.

Oma eelistusest andis vallavalitsusele teada 183 inimest, neist 149 elektrooniliselt. Kõige rohkem hääli kogus õuesõppeklassi ehitus. Koeru abivallavanem Toomas Tammik täpsustas, et õuesõppeklassi pooldas 74, tänavavalgustusprojekti 55 ja seltsimaja sauna  54 inimest. «Kindlasti andsid need projektid aimu kitsaskohtadest ja kogukondade vajadustest, millega vald peaks lähiajal tegelema hakkama,» lausus ta.

Et õuesõppeklass läheb esialgsete kavade järgi maksma 3000 eurot, on Tammiku ütlust mööda lahtine, mis ülejäänud 7000 euroga teha. «Volikogu kinnitab neljapäeval hääletuse tulemused ja räägime ka projekti autoriga läbi,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles