Saarlane toob Paides lavale kivikaalujad ja ühendkoori

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal lõid Järva-Jaani vallavolikogu esimees Meelis Mändla ja kaasa maavanem Alo Aasmaga tervituseks klaasi kokku Türil toimunud vastuvõtul. Sellel korral võõrustab peolisi taas Paide kultuurikeskus.
Eelmisel aastal lõid Järva-Jaani vallavolikogu esimees Meelis Mändla ja kaasa maavanem Alo Aasmaga tervituseks klaasi kokku Türil toimunud vastuvõtul. Sellel korral võõrustab peolisi taas Paide kultuurikeskus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Alates käesolevast nädalast potsatab rohkem kui 300 tubli järvalase postkasti kutse, millega Järva maavanem ja Järvamaa omavalitsuste liidu esimees kutsuvad neid 23. veebruaril vastuvõtule. Mis saab sellest sündmusest tuleval aastal, ei tea ennustada keegi.

Eesti Vabariigi 99. aastapäevale pühendatud vastuvõtule on maavanem Alo Aasma ja omavalitsuste liidu juhatuse esimees Pipi-Liis Siemann kutsunud rohkem kui 300 külalist. Et kutsel on märge väisata vastuvõttu kaaslasega, on sel õhtul Paide kultuurikeskusse oodata üle 600 külalise.

Kuigi vastuvõtuni on jäänud mitu nädalat, kinnitas maavanem Alo Aasma Järva Teatajale, et ettevalmistused juba käivad. Kontsertaktuse lavastuse eest hoolitseb Paide linnateatri projekti eestvedaja ja käivitaja, lavakooli 28. lennu kursuslane Jan Teevet. «Tean nii palju, et kontsertaktusse on pikitud Järvamaa elu- ja kultuurilugu. Minu palve oli, et seekord võiks sõnalisel žanril, samuti valguskunstil kavas suurem roll olla. Et poleks ainult tants ja laul, vaid tuua juurde teisi žanreid, mida sõna ja valguskunst ongi,» lausus Aasma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles