Õpilased hakkavad vahetundides lauatennisistideks

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide ühisgümnaasiumi õpilased Kaspar Kiis (XII klass) ja Johanna Tuisk (XI klass) hoiavad palli mängus. Kogenud lauatennisemängija Voldemar Tusis (keskel) hoiab neil silma peal ja jagab õpetussõnu.
Paide ühisgümnaasiumi õpilased Kaspar Kiis (XII klass) ja Johanna Tuisk (XI klass) hoiavad palli mängus. Kogenud lauatennisemängija Voldemar Tusis (keskel) hoiab neil silma peal ja jagab õpetussõnu. Foto: Anne Põder

Neljapäeval näitasid vana kooli lauatennisemehed Paide ühisgümnaasiumi noortele, kuidas arukalt kasutada kaht mängulauda, mis nüüd koolimaja teise korruse fuajees aitavad neil sisustada vahetunde sportlikult.

Kristofer Virkoja XI klassist tundis laudade üle heameelt. «See on vahetundideks mõnus ajaviide. Mulle meeldiks siin sõpradega mängima,» sõnas ta.

Virkoja lisas, et vähemalt poiste seas on lauatennis teada-tuntud mäng. «Vaevalt need lauad siin niisama seista saavad. Algul on mängida soovijaid kindlasti massiliselt. Hiljem jäävad ehk need, kes tõsisemalt huvi tunnevad,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles