Rajaleidja keskuse teemaõhtu on pühendatud suhetele ja nende hoidmisele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa Rajaleidja keskus.
Järvamaa Rajaleidja keskus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa Rajaleidja keskus kutsub teemaõhtule: „Väärt suhete võti“, mis toimub 6. veebruaril, esmaspäeval, kell 17.30 – 18.45 Järvamaa Rajaleidja keskuses (Pärnu 54, Paide).

Veebruari ehk sõbrakuu teemaõhtu on pühendatud suhetele ja nende hoidmisele. Mida ebastabiilsemaks muutub maailm meie ümber, seda stabiilsemaid suhteid vajame oma ellu. Kõik meie suhted – alates lähisuhetest perekonnas ja  sõpradega kuni suheteni tööl - sõltuvad teise inimese mõistmisest ning tema aktsepteerimisest. Soov teist mõista ning lähtuvalt sellest suhtlemisviisi valida näitab hoolimist ja lugupidamist. Kahjuks ainult soovist ei piisa - kuigi heade suhete hoidmisel kehtivad universaalsed põhimõtted, võib takistuseks saada meie oskamatus tunnustada ja kiita inimesi nii, et see oleks mõjus ja/või oskamatus näidata välja kiindumust ja armastust.  

Teemaõhtul räägime: Kuidas mõista  inimesi enda ümber? Mis on tähendusrikaste suhete võti? Kuidas panna inimesed end tundma väärtuslike ja armastatutena ehk millised on erinevad armastuse ja tunnustuse keeled?  

Teemaõhtule ootame kõiki, kes soovivad:

  1. mõista ennast ja inimesi enda ümber paremini;

  2. rohkem teada saada armastuse ja tunnustuse keelte teooriast;

  3. teha kindlaks enda esmane armastuse ja tunnustuse keel(ed);

  4. muuta oma suhteid armastatu, laste, pere, sõprade, kolleegide ja äripartneritega.

Oodatud on õpetajad, lapsevanemad ja teised teemast huvituvad inimesed.

Eeloleva teemaõhtu viib läbi Järvamaa Rajaleidja keskuse sotsiaalpedagoog Heidi Antons.

Osalemiseks palume registreeruda aadressil jarvamaa@rajaleidja.ee või telefonil 58860705 hiljemalt 6. veebruariks kell 10.00.

Osalemine Teemaõhtutel on tasuta ning need toimuvad iga kuu esimesel esmaspäeval 17:30-18:45; arutelusid juhivad Järvamaa Rajaleidja keskuse spetsialistid, kes pühenduvad ühele kindlale teemale oma valdkonnas. Rajaleidja võrgustiku tegevusi rahastab Euroopa Liidu Sotsiaalfond

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles