Järva spordineiud sattusid koos finaali jooksma

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Mumm/ EKJL

Laupäeval Lasnamäe kergejõustikuhallis olnud «TV 10 olümpiastarti» teisel osavõistlusel kujunes järvakatele üheks põnevaimaks mõõduvõtuks vanemate tüdrukute 60 meetri tõkkejooksu finaal, kuhu sattusid jooksma ka Paide tüdruk Emili Liis Osula (nr 189 pildil) ja Türi tüdruk Karolin Puusepp (75). Eeljooksudes kuut finaalikohta jahtimas 60 tüdrukut.

Ajaga 9,72 tuli üksikvõistlejana väljas olnud (õpib Tallinna 32. keskkoolis) Osula esimeseks, Türi põhikoolis käiv Puusepp jäi ajaga 9,88 viiendaks. Nooremate poiste tõkkejooksus oli Laupa põhikooli üksikvõistleja Andreas Kase B-finaalis teine ehk kokkuvõttes kaheksas (10,20).

Emili Liis Osula sõnas, et tal läks üllatavalt hästi. Eeljooksus tegi ta isikliku rekordi 9,58 ja läks selle ajaga finaali esimesena. «Finaalis võtsin end kokku nii, kui sain. Start tuli hästi välja, nägin, kuidas teised olid tagapool,» selgitas ta. «Teisel-kolmandal tõkkel juhtus äpardus ja tõmbasin kubemelihase ära. Läbi valu ja tahte jooksin edasi, teised olid ees, aga võidutahe oli nii suur, et võtsin viimastel tõkketel hästi kiiresti jala üle, lõpus rind ette ja endale üllatava ajaga 9,72 võitsin. Pärast lõpus andis jalg tunda ja pidin end kaugushüppest ära võtma. Seda oli kahju teha, sest tundus, et vorm on hea ja oleks proovinud saada 5.20st üle.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles