Tõstepõranda uustulnukad võistlesid koos veteranidega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Aravete spordihoones peetud Eesti veteranide meistrivõistlustel sai tõstepõrandal näha ka päris noori, kes treener Ahti Uppini õhutusel esimest võistluskogemust saama tulid.

Võimaluse, et Vargamäe spordiklubi sai välja panna paar oma esimesel võistluse teinud noortõstjat, andis asjaolu, et veteranide meistrivõistlustel olid ühtlasi kavas ka Mati Kulmu mälestusvõistlused.

SK Vargamäe vanemtreener Ahti Uppin sõnas, et võistlused läksid üldjoontes korda. «Teet Karbus oli oma kaaluklassis kolmas, kusjuures kordas kogusummas isiklikku rekordit. Oma parimat marki kordas ka Armas Reisel. Robin Kivirand oli kolmas,» täpsustas ta. «Väljas oli mul 13 võistlejat, neist neli (Lisette Liige, Roomet Väli, Erkki Jalast, Aleksander Jermakov) oma esimest korda. See oli hea kodulähedane võistlus, kus noored said väikestes kehakaaludes omavahel mõõtu võtta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles