Üks tanklaketi juhile esitatud küsimus jäi ka vastuseta

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi kesklinna rajatav tankla on rikkaliku haljastusega teenindusjaam, kus aedlinnale sobilikult on ka korralik jalasirutusala, sest tänapäeval tuleb tankla tulu bensiinimüügi asemel hoopis rohkem poest ja kohvikust.
Türi kesklinna rajatav tankla on rikkaliku haljastusega teenindusjaam, kus aedlinnale sobilikult on ka korralik jalasirutusala, sest tänapäeval tuleb tankla tulu bensiinimüügi asemel hoopis rohkem poest ja kohvikust. Foto: Olerex

Türil tankla ehitust tutvustamas käinud Olerexi juht lubas arvestada kohalike oludega nii hoone materjali valikul kui ka haljastuses, jäi aga kindlameelseks värvilahenduse suhtes ja raha puudutavale küsimusele jättis üldse vastamata.

Eelmisel neljapäeval oli Olerexi juhatuse liige Andres Linnas Türi vallavolinike ees ja selgitas naeratades, et aastat kümme tagasi ostis ettevõte Türi kesklinnas Paide 1 kinnistu eesmärgiga rajada sellele bensiinijaam.

Nüüd on tankla mõte teisenenud sooviks ehitada mitut teenust pakkuv jaam, neist vaid üks on kütuse tankimine. «Teenindusjaam on avatud 24 tundi, siin on kauplus, kus on valik esmatarbe- ja toidukaupu, väike osa autotarvikuid. Järjest suurem osa on toitlustusel, mis on olnud Olerexi suund just viimasel aastal, ja kindlasti saab Türi jaamas autot pesta,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles