Elanike uuendusmeelsus pani panka sularahast loobuma

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Salur tegi Paide kontori juhataja Krista Tauli abil sularaha sissemakse läbi kaks korda ja kinnitas, et see on tal nüüd nii selge, et võib teistelegi õpetada.
Jaan Salur tegi Paide kontori juhataja Krista Tauli abil sularaha sissemakse läbi kaks korda ja kinnitas, et see on tal nüüd nii selge, et võib teistelegi õpetada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuu aja pärast ehk alates 1. märtsist üheski Paide pangakontoris enam sularaha telleri vahendusel kontole panna ei saa ja ka valuutat vahetama tuleb sõita Tallinna või Tartusse.

Kui Swedbank lõpetas sularahatehingud Järvamaal 2013. aasta detsembris, siis sel nädalal teatas kavatsusest sularahatehinguist Paide kontoris loobuda ka SEB. Sularahatehinguid saab edaspidi teha pangakontori iseteenindusalal automaadis, millele pääseb ligi ööpäev ringi.

Paide päevakeskuse rahvas muutus uudist kuuldes murelikuks, neilgi on nüüd vaid kuu selleks, et sularaha sissemakse automaadiga sõbraks saada. Paide kontori juhataja Krista Taul rahustas, et pangaautomaadi kasutuse oskus ei sõltu vanusest, vaid ikka enda soovist ajaga kaasas käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles