Ambla kapten: iga kaotus rusub vaimu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa eelmise aasta korvpallimeister Ambla SK heitleb esiliigas veerandfinalistide hulka pääsu pärast. Sellist võidurõõmu, nagu pildilt näha on, pole meeskond ammu tundnud.
Järvamaa eelmise aasta korvpallimeister Ambla SK heitleb esiliigas veerandfinalistide hulka pääsu pärast. Sellist võidurõõmu, nagu pildilt näha on, pole meeskond ammu tundnud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Vaherühmadeni jõudnud korvpalli-meistrivõistluste esiliigas on Ambla spordiklubi meeskonna seisud nii keerulised, et kui nad viit veel pidamata mängu ei võida, tuleb suu väljalangemismängudest puhtaks pühkida.

Ambla spordiklubi meeskonna kapten Taavi Leinart ütles meistrivõistluste põhiturniirile tagasi vaadates, et see neil soovitult ei läinud. Kümnest mängust said nad vaid ühe võidu, ja sellegi kuid tagasi.

Võit tuli hooaja esimeses mängust võistkonnaga Vasar. «Millegipärast on kõik kohtumised läinud ühe joonise järgi: lõpus väsime ära ja vastane saab võidu,» selgitas ta. «Eelmisel aastal kukkusid kõik sellised võidud meile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles