Saunamaratonil käinud türilannad elasid üle kaks ehmatust

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksandal Euroopa saunamaratonil Otepääl oli neljandat aastat stardis ka Türi neljaliikmeline naistevõistkond Kuujääbikud, pildil on trepist üles rühkimas Maie Bernhardt (ees) ja Piia Tamm.
Kaheksandal Euroopa saunamaratonil Otepääl oli neljandat aastat stardis ka Türi neljaliikmeline naistevõistkond Kuujääbikud, pildil on trepist üles rühkimas Maie Bernhardt (ees) ja Piia Tamm. Foto: Erakogu

Neljandat aastat Otepää saunamaratonil käinud Türi naiste võistkonna esimene ärev hetk juhtus üsna alguses, mistõttu läks kaduma väärtuslik pooltund, teise ehmatuse elasid nad üle üsna lõpu eel.

Türilannad startisid teises alarühmas kell 12.05. «Saime kaardi kätte, nägime, et seekord on vaja läbida 21 sauna, ja asusime teele,» sõnas üks neljast  Kuujääbikute liikmest, Merle Vantsi.

Kuigi naiskonna autot juhtis Otepää teid hästi tundev mees, pidid nad kohe algul otsima üht saunadest pool tundi. «See oli uus saun ja antud oli ainult nimi. Seda leida polnud tõesti kerge, olime kõik juba autos parajas ärevuses,» ütles Vantsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles